Poezen

Cattery Tot in de Puntjes


Silver & ShadedWe hebben een heel leuk groepje poezen. Ze zijn erg lief voor elkaar en heel aanhankelijk naar ons. Onderaan de pagina zijn de stambomen van de poezen te zien.

Anna

Vader: Majesteit tot in de puntjes

Moeder: Cio Cio San's Merinda

                                             

                                             

                             

*Stamboeknaam: Anna tot in de Puntjes

*Geboortedatum: 24-05-2016

*Kleur: Black silver torty tabby mackerel / white


Omschrijving: Anna is een heerlijk poesje dat lekker speels is en aanhankelijk. Anna zit het liefst de hele dag op schoot en kruipt bijna in je. Ze is het volle zusje van Mara en lijkt veel op haar. We hebben besloten om een zusje van Mara te houden omdat Mara erg populair is. Anna is iets pittiger dan Mara, maar heeft een heel bijzonder karakter. Anna is heel licht van kleur en heeft een bijzondere tekening op haar kopje. Ze heeft een mooie bouw, een lang lichaam, een lange staart en staat hoog op haar poten. Ze is een hele mooie dame met uitstraling.


Mara

Vader: Majesteit tot in de puntjes

Moeder: Cio Cio San's Merinda (Bibi)
                                                  


•Stamboeknaam: Mara Tot in de puntjes

•Geboortedatum: 19-06-2013

•Kleur: Black silver torty tabby mackerel


Omschrijving: Mara is de dochter van Bibi en Majesteit en heeft van beide ouders het beste gekregen. Ze is super zacht van karakter, is niet van je schoot af te slaan en ligt het liefst languit op haar rug. Mara is dan ook heel populair bij alle visite die bij ons over de vloer komt en bij de kittenkopers. Omdat veel kittenkopers een kitten zoäls Mara willen of een kitten van Mara, hebben we besloten om Anna te houden. Zij is uit dezelfde combinatie geboren. Mara heeft een hele mooie bouw. Ze is groot, staat hoog op haar poten en heeft een mooie volle staart. Ze heeft hele grote linxpluimen op de oren. Ze ligt graag op je laptop, maar heeft geleerd dat ze alleen haar pootjes op je schoot mag leggen, naast de laptop.


Sela

Vader: Cio Cio San's Chirkan Sire

Moeder: Cio Cio San's Merinda (Bibi)
                                                   

 


•Stamboeknaam: Sela Tot in de Puntjes

•Geboortedatum: 27-05-2015

•Kleur: Black silver tabby mackerel / White


Omschrijving: Sela is de dochter van onze Bibi en onze Sire. Het is echt een lekker ding! Aan het begin was ze niet zo aanhankelijk en we dachten dat we de eerste niet schootklever hadden. Maar toen het laatste kitten verhuisde naar haar nieuwe huisje, sloeg ze volledig om. ' s Ochtends zit ze al vol spanning te wachten op het kastje naast de woonkamerdeur totdat de eerste van ons naar beneden komt. Ze is vergeleken met onze andere poezen een enorme kletskous. Ze vindt overal speeltjes in alle hoeken en gaten. Soms vindt ze speeltjes onder de kast of de piano, waarvan we niet eens meer wisten dat we ze hadden. Ze loopt vaak met speeltjes in haar bekje rond, als een hondje. Sela is een erg mooi poesje! Ze is in tegenstelling tot de rest van onze katten heel donker zilver gestreept, waardoor er een sterk contrast is tussen het licht en het donker en het patroon heel duidelijk zichtbaar is. Sela heeft super mooie lichtgroene ogen een kaarsrecht profiel en een hele dikke staart.


Roxan

Vader: Oeloeloe's Claus-Peter

Moeder: Blanchefleur van Rosalex                                     

                                                 Stamboeknaam: Maartje van Rosalex

Geboortedatum: 25-04-2017

Kleur: Blue (met een paar witte teentjes)


Omschrijving: Roxan, of Roxy zoals we haar liefkozend noemen is pas in onze cattery gekomen. Volgens de fokker zou ze een heel zachtaardig karakter hebben en dat is absoluut waar! Dit is ook de reden dat we haar goed in onze Cattery vinden passen. Ze is nergens bang voor en loopt hier vanaf dag 1 rond alsof ze hier altijd geweest is. Ze ging meteen spelen met onze 10 kittens, die overigens wel naar haar bliezen. Ook de hond had ze na een dag geaccepteerd, terwijl ze geen honden gewend was. De kleur van deze blauwe schoonheid vinden we ook erg mooi. We hebben heel af en toe een blauw kitten, dus we weten dat we katten hebben die verdunning dragen. Nu maar hopen dat ze met mijn katers ooit mooie en lieve kittens mag krijgen, maar daar twijfel ik niet aan. Misschien ook wel blauw of blauw zilver.


Ditje

Ditje is met pensioen.

Vader: Torv Hede's Micha

Moeder: Shingalana Orania
                            


•Stamboeknaam: Dainifai Cats Aphrodite

•Geboortedatum: 07-08-2007

•Kleur: Silver shaded torty


Omschrijving: Onze Ditje is een super lief en aanhankelijk poesje met een heel bijzonder karakter. Omdat ze zo bijzonder is, fokken we veel met haar lijnen. Helaas is ze nu gesteriliseerd en mag ze genieten van haar welverdiende rust. Oma Ditje! Gelukkig hebben we haar zoon, Majesteit en haar kleindochters, Mara en Anna. We zien haar prachtige karakter en haar lichte kleur terug in haar nageslacht. Ditje ligt graag bij je onder een dekentje, duwt het liefst haar kopje zo diep mogenlijk in je en geeft liefdesbeetjes. Als je stopt met aaien pakt ze met haar pootje je hand. Ze is niet zo'n grote poes met een mooie dikke vacht en kraag. Haar kleur is heel zeldzaam voor de Noorse boskat. Shaded poezen zijn vaak wat kleiner dan de gemiddelde Noorse Boskat.
Lelie

Lelie tot in de Puntjes

In ons hart
                           

 

Poezen