Kittens / plannen

Cattery Tot in de Puntjes

 

Silver & Shaded

 

 

 

 

 

 

 

Anna en Sire hopen rond 20 mei kittens te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Mara hebben we plannen. We willen van een dekkater, van een andere cattery gebruik maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Sela en Majesteit hebben we plannen, zodra ze krols wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Roxan en Majesteit hebben we plannen als ze groot genoeg is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze werkwijze

 

De kittens groeien bij ons op in de huiskamer, samen met onze andere katten, onze hond en onze twee kinderen. Ze worden dagelijks in handen genomen en geknuffeld. Wij vinden de socialisatie van de kittens erg belangrijk! Kittens die bij ons vandaan komen zijn erg sociaal, gezellig, aanhankelijk en absoluut niet schuw. Dit horen we ook van de nieuwe eigenaren.

 

Er is veel vraag naar zilveren kittens. Er is vaak al een wachtlijst voor de kittens voordat ze geboren zijn. Bij serieuze interesse, meld je dan aan voor de wachtlijst. Als de kittens geboren worden zijn ze meestal meteen beloofd.

 

Als je serieuze interesse hebt in een kitten kun je een optie nemen. Dit betekent dat er op dat moment niemand anders het kitten kan kopen. Als de kittens 3 a 4 weken oud zijn ontvangen wij het eerste kraambezoek. Op het moment dat je het kitten hebt bezocht en je wilt hem/haar graag hebben, kun je hem/haar reserveren. Wij vragen op dat moment een aanbetaling van 100 euro. Het kitten is dan voor jou.

 

Op het moment dat de kittens mogen verhuizen, betaal je de rest van het bedrag.. Als de kittens 13 weken oud zijn, mogen ze verhuizen, naar nieuwe liefdevolle huisjes. Ze zijn dan twee keer geënt (volledig), meerdere malen ontwormd en ontvlooid. Krijgen een dierenpaspoort met gezonheidsverklaring mee en natuurlijk een hele mooie stamboom (van Neocat). Zeer regelmatig stuur ik nieuwe foto's van de kittens naar de mensen die een optie op een kitten hebben, of een kitten gereserveerd hebben.Van elk kitten kun je foto's op de kittenpagina bekijken. Er is ook een fotogalerij van de poezen en de katers, zodat je de ouders van de kittens ook goed kunt bekijken.

 

Kleuren

 

Kleuren die je bij onze kittens kunt verwachten, zijn:

 

•Silver shaded: (wit met zilveren uiteinden van de haren) *

•Red silver shaded: (wit met rood/zilveren uiteinden van de haren) *

•Black silver tabby mackerel: (zwart zilver gestreept)

•Black smoke: (zwart met zilveren ondervacht)

•Red of creme smoke: (rood of creme met zilveren ondervacht)

•Black tabby mackerel: (zwart gestreept)

•Red silver tabby mackerel: (rood/zilver gestreept)

•Torty: (schildpad of lapjeskat)

•Enz.

 

Deze kleuren kunnen voorkomen met en zonder wit.

 

* De shaded kleuren zijn heel zeldzaam bij de Noorse boskat. Om de kleur zeldzaam te kunnen houden, zullen deze dan ook niet aan fokkers in Nederland worden verkocht.

 

Kittens / plannen

Wij verwachten weer kittens vanaf mei 2018.

Onze katten zijn getest op erfelijke ziektes, door middel van genetisch onderzoek en vrij bevonden. Dit betekent dat onze kittens dat ook zijn.