Katers

Cattery Tot in de Puntjes

 

Silver & Shaded

Katers

We hebben twee hele mooie en lieve katers die samen in de katerren zitten en het goed met elkaar kunnen vinden. Beide katers hebben hun eigen fotopagina.

 

Majesteit

Vader: Jan Achteraf

Moeder: Dainifai Cats Aphrodite

 

 

 

 

 

 

•Stamboeknaam: Majesteit tot in de Puntjes

•Geboortedatum: 29-04-2010

•Kleur: Red silver shaded

 

Omschrijving: Teitje is een super knuffelige en lieve kater. Wordt graag op zijn buikje geaaid en knabbelt graag op je vinger. Hij is een prachtige kater Met een lang lichaam en een lange staart. Zijn kleur is heel zeldzaam voor de Noorse boskat. Hij is de zoon van onze Ditje, die ook shaded is. Hij geeft hele lieve en aanhankelijke kittens door. Toen Sire als kitten bij ons kwam wonen, duurde het even voor ze contact zochten met elkaar. Ze negeerde elkaar de eerste weken. Majesteit heeft nooit leijk tegen hem gedaan en na een paar weekjes hoorde Sire er helemaal bij. Majesteit was heel lief voor hem en begon hem zelfs te wassen. Nu zijn ze dikke vrienden en eten, slapen en spelen samen. Ook nu Sire geslachtsrijp is, gaat het nog steeds heel goed, tussen de jongens.

 

Sire

Vader: Anders II Leoncio-E

Moeder: Cio Cio San's Solv Tulah

 

 

 

 

 

 

Cio Cio San's Chirkan Sire

•Geboortedatum: 01-04-2014

•Kleur: Black Silver Tabby Mackerel / white

 

Omschrijving: Sire is een super lief mannetje dat de hele dag aandacht wil en het is een echte schootklever. Hij is nog jong maar heeft zich inmiddels goed bewezen. Inmiddels is hij dikke vrienden geworden met onze andere dekkater, Majesteit. Hij heeft een mooie bouw, een kaarsrecht profiel en een witte polarispunt op zijn lange staart. Hij begint een flinke jongen te worden! Hij heeft veel wit, vergeleken met de rest van onze katten, wat een mooie aanvulling is.

 

Toen Sire bij ons kwam wonen keek hij een beetje scheel. De fokker zei dat het waarschijnlijk wel bij zou trekken met uitgroeien. Onze dierenarts beaamde dit en de oogspecialist heeft gegarandeerd dat dit bij de Noorse Boskat absoluut niet erfelijk is. We mochten hem ruilen voor zijn broer, maar we zijn al zo erg van dit bijzondere katertje gaan houden, dat we niet meer zonder hem willen. Hij is gewoon onze prachtige kater, Sire en dat hij een beetje scheel kijkt, dat siert hem! Alle kittens die hij tot nu toe heeft voortgebracht kijken recht. Hij heeft dus zelf bewezen dat scheelkijken niet erfelijk is.

 

 

Prince

Elkington's Prince

In ons hart!